19 kwietnia w Akademii Kulinarnej Whirlpool  zorganizowaliśmy wraz z US Meat Export Federation  wyjątkowe spotkanie kulinarne dla elitarnego grona naszych Kluczowych Partnerów biznesowych. Motywem przewodnim warsztatu była amerykańska

Jako bezpośredni importer świeżej brytyjskiej jagnięciny mieliśmy przyjemność wziąć udział w prawdziwym święcie polskiej gastronomii podczas targów Eurogastro. Prezentowaliśmy podczas targów szeroką ofertę naszych produktów

W dniu 11 grudnia 2017r. odbyła kolacja rozpoczynająca cykl promocji amerykańskiej wołowiny w Polskich restauracjach pod hasłem „Taste of the legend”. Jednocześnie była to

2 października 2017 odbyło się wyjątkowe szkolenie w prestiżowej restauracji Roberta Sowy N31 RESTAURANT&BAR w Warszawie. Na specjalny pokaz rozbioru tuszy jagnięcej oraz degustację zostali zaproszeni przedstawiciele handlu mięsem świeżym z sieci