Wołowina

Posiadamy wieloletnie doświadczenie w segmencie wołowiny premium

W naszej ofercie znajdą Państwo chłodzoną wołowinę importowaną z krajów, które są liderami w produkcji najwyższej jakości wołowiny kulinarnej. Importujemy wołowinę z takich krajów jak: Japonia, USA, Australia, Argentyna, Urugwaj czy Brazylia.

Porcjowanie i konfekcja

Dla sklepów i delikatesów importowane mięsa chłodzone porcjujemy i pakujemy próżniowo w zakładzie w opakowania skin pack. Ta technologia umożliwia dojrzewanie mięsa, zachowanie świeżości przez dłuższy czas oraz atrakcyjny wygląd. Natomiast dla restauracji mięsa poporcjowane na steki pakujemy w opakowania vacuum. Dostarczamy także elementy nieporcjowane, oryginalnie zapakowane w vacuum przez producenta.

Wołowina Wagyu oraz Black Angus z Australii i USA

Porcjujemy elementy stekowe z najlepszych ras bydła mięsnego grain fed, gwarantujące wybitną marmurkowość dającą nadzwyczajną kruchość i soczystość mięsa.

Poznaj naszą butikową linię steków, burgerów i elementów Black Angus USA

Przeczytaj także o naszej ofercie wołowiny Wagyu

Wołowina Ameryka Południowa

Porcjujemy delikatną wołowinę z bydła hodowanego głównie w oparciu o dietę grass fed. Mniejsza marmurkowość mięsa rekompensowana jest przez pełnię naturalnego smaku i aromatu.

Polska wołowina marmurkowa

Jesteśmy także dystrybutorem i producentem polskiej wołowiny marmurkowej z młodego bydła. Produkujemy zgodnie ze standardami systemu jakości Quality Meat Program (QMP).

Poznaj naszą polską wołowinę z młodych jałówek z certyfikatem jakości QMP

Wołowina ekologiczna

Dla Klientów szukających mięsa z certyfikatem rolnictwa ekologicznego BIO przygotowaliśmy ofertę wołowiny ekologicznej. Nasza wołowina pochodzi z rodzinnego gospodarstwa ekologicznego mieszczącego się w Pirenejach. Stado składa się z bydła ras mięsnych dzięki czemu wołowina z tej oferty jest chuda, delikatna, smakowita i bardzo zdrowa.

Poznaj naszą ofertę wołowiny ekologicznej

Dostępna: mrożona lub chłodzona

Pakowanie: próżniowe w vacuum

Porcjowanie dla restauracji: dostarczamy wołowinę w elementach lub poporcjowaną na steki o wysokości i gramaturze dopasowanej do potrzeb restauracji.

Porcjowanie dla sieci detalicznych: wołowinę porcjujemy i pakujemy próżniowo w opakowania typu skin pack, aby dalej dojrzewała i zachowała jak najdłużej swoją świeżość.

Dla klientów indywidualnych szeroka oferta steków wołowych i burgerów dostępna jest w naszym sklepie internetowym BBQ.PL.

DATE: