Warsztat on-line z Tomkiem Jakubiakiem – wołowina, ryby i wino z USA

16 czerwca Departament Rolny Ambasady USA zaprosił nas do udziału w fantastycznym warsztacie kulinarnym on-line. Prowadzącym warsztat był Tomek Jakubiak, a główną rolę jeśli chodzi o bohaterów szkolenia stanowiły wołowina, ryby oraz wina z USA.

Warsztat był skierowany zarówno do szefów kuchni jak również do osób, które pasjonują się gotowaniem. Prowadzący świetny kucharz Tomek Jakubiak we właściwy dla siebie dowcipny i błyskotliwy sposób omawiał techniki kulinarne przygotowania wołowiny i ryb na grillu, a towarzyszący my sommelier Piotr Piertas doradzał jakie wina najlepiej będą łączyły się ze smakami w przygotowywanych daniach.

Tych, którzy nie mogli wziąć udziału w warsztacie podczas live stream serdecznie zapraszamy do oglądania filmu z warsztatu.