Naszą siłą jest doświadczenie

Jesteśmy doceniani za:

JAKOŚĆ PRODUKTÓW 0

POZIOM OBSŁUGI KLIENTA 0

ELASTYCZNOŚĆ 0

SZEROKĄ OFERTĘ UNIKALNYCH PRODUKTÓW 0

Od początku stawialiśmy na jakość

Mięsa premium z całego świata

Wypełniliśmy na rynku niszę dostawców mięs premium importowanych z najróżniejszych zakątków świata. Chociaż naszą specjalizacją jest wołowina i jagnięcina możemy pochwalić się także wyjątkowymi propozycjami jeśli chodzi o dziczyznę czy mięsa egzotyczne. Staramy się uchodzić na rynku za ekspertów w segmencie mięs premium i jako wartość dodaną proponujemy naszym Klientom wsparcie merytoryczne, szkolenia i warsztaty.

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

Skontaktuj się z nami abyśmy mogli przygotować dedykowaną  dla Ciebie ofertę

Biznes budujemy na wartościach

Trwałe relacje z Klientami

Jesteśmy dostawcą mięs premium na rynku HoReCa od ponad 20 lat. Zawsze najważniejsze dla nas było budowanie trwałych relacji z Klientami. Wieloletnia współpraca oparta na zaufaniu to efekt gwarantowanej przez nas jakości oraz indywidualnego podejścia. Mamy zaszczyt pracować z najlepszymi szefami kuchni w całej Polsce. Są to relacje w większości osobiste, które bardzo sobie cenimy. W zamian za zaufanie odpłacamy pełnym zaangażowaniem w każde zlecenie. Zawsze można na nas liczyć.

Wierzymy w polskie produkty Premium

Wołowina naszej produkcji

Przez ostatnie kilka lat wytężonej pracy wraz z najlepszymi polskimi farmerami wypracowaliśmy model produkcji, którego owocem jest krucha, delikatna, powtarzalna i wyjątkowo smaczna wołowina TENDER BEEF posiadająca dodatkowo certyfikat krajowego Systemu  jakości mięsa wołowego QMP.
Alicja Wierzbicka

REFERENCJE

Z firmą Tender Meat mam przyjemność pracować od 4 lat. Dla mnie najbardziej liczy się wysoka jakość dostarczanego mięsa, którą następnie doceniają klienci mojej restauracji. Godne podziwu jest także nowatorskie podejście do branży właścicieli firmy, którzy wiedzę i wieloletnie doświadczenie wykorzystują biorąc aktywny udział w budowaniu rynku rodzimej, jakościowej wołowiny.

Daniel Pawełek

Owner of Butchery and Wine

Najlepszy wybór i najlepsze ceny za najlepsze mięso jakie można dostać w Polsce! Klienci naszej restauracji, która specjalizuje się w stekach oraz owocach morza to docenili!

Andrzej Rudnicki-Sipayłło

Owner of Merliniego 5 restaurant

Stawiając sobie za cel satysfakcję naszych gości, którzy cenią sobie najwyższą jakość i smak naszych steków zaopatrujemy się w wołowinę z Urugwaju w firmie Tender Meat, której rzetelność i fachowość jest godna polecenia.

Rafał Sanetas

Kitchen Manager Hard Rock Cafe Warsaw