Dla restauracji
PRZEJDŹ DO OFERTY PRODUKTOWEJ I UŻYWAJ FILTRU: DEDYKOWANY DLA RYNKU GASTRONOMICZNEGO
ZAREJESTRUJ SIĘ ŻEBY ZOBACZYĆ CENY I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE >> REJESTRACJA
Dla restauracji przygotowaliśmy unikalną na rynku ofertę mięs premium. Oprócz szerokiego wachlarza produktów z kategorii mięs najwyższej jakości oferujemy naszym Partnerom biznesowym indywidualne wsparcie opiekuna handlowego, korzystną politykę rabatową oraz bogaty pakiet szkoleń i warsztatów. Naszym flagowym produktem jest chłodzona wołowina oraz jagnięcina premium. Dostawy realizujemy na terenie całego kraju. Zaufały nam najlepsze restauracje w Polsce.
Restauratorzy już od ponad 30 lat cenią nas przede wszystkim właśnie za szeroki wachlarz mięs premium. Na specjalne życzenie Klienta potrafimy sprowadzić produkty mięsne z najodleglejszych zakątków świata, których nie oferuje nikt inny na rynku. U nas restauracje mogą zaopatrzyć się w najlepsze steki i wołowinę, ale oferta jest znacznie szersza. W jednym miejscu można złożyć zamówienie na najróżniejsze gatunki mięs takich jak jagnięcina, dziczyzna, drób premium, wieprzowina czy mięsa egzotyczne.
Naszym flagowym produktem jest selekcjonowana, polska wołowina premium z młodych jałówek. Możemy dostarczać ją w elementach zasadniczych, stekach, a także centrach lub elementach z kością do sezonowania na sucho. Sami także w naszym zakładzie sezonujemy tą wołowinę na sucho. Jest to doskonały produkt idealny do steak house'ów. Oprócz tego specjalizujemy się w wołowinie Black Angus z wołowiny USA oraz Australii. W naszej ofercie znajduje się także znakomita japońska wołowina Wagyu. Oprócz wołowiny specjalizujemy się także w chłodzonej jagnięcinie premium. Nasze główne kierunki importu mięsa jagnięcego i baraniny to Anglia, Irlandia, Francja, Grecja i Nowa Zelandia. Oferujemy także szeroką gamę burgerów. Burgery z wołowiny Angus czy Wagyu, ale także burgery z wieprzowiny Iberico, burgery z wołowiny ekologicznej czy też burgery z jelenia.
Ofertę produktów dopasowujemy także w zakresie sposobu pakowania czy przechowywania najbardziej optymalnego dla naszych Klientów. Oferujemy elementy w proporcjach anatomicznych, możemy przygotować także dedykowaną ofertę elementów porcjowanych na steki takie jak stek z rostbefu, stek z antrykotu, Tomahawk, Cote de boeuf, T-bone i Porterhouse. Nie ma dla nas rzeczy niemożliwych. Serdecznie zapraszamy do rejestracji na naszej platformie B2B w celu zapoznania się z ofertą cenową TENDER MEAT HoReCa.