Premium Meat Expert Club
„Premium Meat Expert Club” stworzony został przez Firmę Tender Meat, aby służyć ekspercką wiedzą z zakresu wołowiny i jagnięciny najwyższej jakości. Od wielu lat współpracujemy z polskimi oraz międzynarodowymi organizacjami branżowymi oraz ośrodkami naukowymi. W ramach klubu „Premium Meat Expert Club” chcielibyśmy się dzielić zdobytą wiedzą, aby popularyzować najwyższej jakości mięso w polskiej gastronomii.
Polska Wołowina z certyfikatem Quality Meat Program (QMP)
Współpracujemy z Polskim Zrzeszeniem Producentów Bydła Mięsnego właścicielem polskiego systemu jakości mięsa wołowego QMP. W ramach PZPBM współpracujemy z certyfikowanymi producentami żywca w Polsce, od których kupujemy bydło wysokiej jakości do produkcji naszej wołowiny premium marki TENDER. Wraz z PZPBM braliśmy udział w 5 lenim, miedzynarodowym projekcie naukowo-badawczym, którego celem była optymalizacja produkcji wołowiny o powtarzalnych, najwyższych parametrach jakości. Jako producent certyfikowanej wołowiny możemy wspierać nasze Partnerskie restauracje akcjami promocyjnymi.
Wołowina Amerykańska
Jako sprawdzony dystrybutor amerykańskiej wołowiny współpracujemy blisko z US Meat Export Federation. Wspólnie organizujemy imprezy targowe, szkolenia i warsztaty. Korzystamy z bogatej wiedzy, doświadczenia i materiałów merytorycznych dla restauracji. Wspólnie planujemy także akcje promocyjne w restauracjach.
Jagnięcina Brytyjska
Jesteśmy także ekspertem jeśli chodzi o jagnięcinę wysokiej jakości. Zaufali nam przedstawiciele AHDB z Wielkiej Brytanii (Agriculture and Horticulture Development Board). Wspólnie promujemy na polskim rynku doskonałą wołowinę brytyjską. Organizujemy szkolenia, warsztaty i akcje promocyjne w restauracjach.
Chcemy stale poprawiać jakość naszych usług. Zachęcamy do dzielenia się z nami swoim doświadczeniem ze współpracy, opiniami o produktach, spostrzeżeniami. Będziemy szukać nowości produktowych i coraz bardziej dopasowywać naszą ofertę do Państwa potrzeb. Będziemy wdzięczni za wszelkie sugestie z Państwa strony.
Korzyści dla restauracji:
- darmowe szkolenia i warsztaty (z przygotowania kulinarnego mięs, z rozbioru tuszy wołowej lub jagnięcej)
- bezpłatne materiały merytoryczne (broszury zastosowania kulinarnego elementów, manuale obróbki technicznej i kulinarnej elementów wołowych i jagnięcych)
- promocje w restauracjach (materiały promocyjne dla klientów, certyfikaty do powieszenia, plakaty, banery, wkładki menu, standy na stoły, reklama w mediach, konkursy dla klientów)
- próby mięsa
- kitle kucharskie
- inne …